Scoot and Ride

De Scoot en Ride step heeft een functioneel ontwerp. Een step en loopfiets in één! Met 1 druk op de knop verander je de loopfiets in een step en andersom. Ideaal voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Deze Scoot and Ride Step groeit namelijk gewoon met je mee. De Scoot and Ride bestaat uit een betrouwbaar frame. De step is licht van gewicht en is hierdoor ook overal mee naar toe te nemen. De zitting van de loopfiets is tevens verstelbaar in 3 posities. Daarnaast is ook het stuur van de Scoot and Ride in hoogte verstelbaar.

De Scoot and Ride step is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Door middel van de knop aan de voorzijde van de step verander je de loopfiets in een step en andersom. Hiervoor is er geen gereedschap nodig! De Scoot and Ride step heeft twee wielen aan de voorzijde en 1 kleiner wiel aan de achterzijde. Hierdoor is de step altijd stabiel en geschikt voor alle terreinsoorten. De banden van deze step zijn volledig massief en kunnen niet lek raken. Een andere fijn idee aan deze step is dat er aan de voorzijde een speciaal ontwikkeld veiligheidsblok zit om te voorkomen dat je kind voorover kan vallen.

Vrijwel alle kinderen kunnen al heel jong met een loopfiets en step overweg. Op deze manier leren ze spelenderwijs om goed te balanceren en zullen ze later veel eenvoudiger en sneller leren fietsen. De combinatie van onderdelen geeft deze step bovendien extra veerkracht, waardoor de step heerlijk soepel rijdt over de wegen.